17e editie Internationale wedstrijd Azuro in Dubbelslag

Zwemvereniging Azuro organiseert in het weekend van 1 en 2 februari voor de 17e keer een internationaal zwemtoernooi in zwembad Dubbelslag in Delfzijl. Met 12 verenigingen en 215 zwemmers is een waterspektakel wel weer gegarandeerd.

De organisatie van dit evenement draait inmiddels op volle toeren. Aan het toernooi doen zwemmers uit Nederland en Duitsland mee, die tijdens dit jaarlijks goed bezette toernooi zich naar het erepodium proberen te zwemmen. Naast de individuele nummers is er eveneens een meerkamp-klassement aan het toernooi verbonden. Tijdens het toernooi maakt men gebruik van elektronische tijdwaarneming en zijn er vele medailles en bekers te winnen. Klik voor meer informatie op deze link.

No Replies to "17e editie Internationale wedstrijd Azuro in Dubbelslag"