Afgetekende zege tafeltennissers Klimaatgroep Stars

De mannen van KlimaatgroepStars uit Middelstum moesten het zaterdag opnemen tegen het gepromoveerde De Toekomst uit Lochem en wisten afgetekend met 9-1 te winnen. Nederlands jeugdinternational Emine Ernst en haar vader Erik spelen in dit team en vooral de jongedame speelde een puike wedstrijd.

Zowel tegen Nathan van der Lee als Pim van Schaik kwam ze er goed in. Va der Lee wist nog te ontsnappen, maar Verschaik verloor in drie krappe games. Hij speelde tegen de noppen van Ernst niet slim en ondanks leuke rally`s vonden de coaching en hijzelf dat dit niet zijn beste wedstrijd was. Het kan zijn dat de must van dik moeten winnen een rol speelde, want de concurrentie in de vorm van Wessem en TOGB wonnen hun wedstrijd eveneens met 9-1.

Dat was vooraf bij Klimaatgroep Stars bekend. Het gaat tussen deze drie ploegen en dan moet je niets weggeven. Colin Rengers en Nathan van der realiseren zich dit nu ook erg goed en vooral eerstgenoemde hield aardig huis. Ook tegen Emine Ernst waren de eerste twee games een masterclass. Deze lijn moet in ieder geval worden doorgetrokken.

Rutger Carelse en Erik Ernst kwamen er niet echt aan te pas. Ook het dubbel was weer een soevereine partij, dus na een kleine vijf uur spelen stond de 9-1 op het bord.

Dit mooie resultaat betekent dat de afscheiding tussen de bovenste en onderste drie volledig is. Zaterdag speelt Klimaatgroep Stars thuis tegen Scylla 2 met Pekka Pelz weer in de gelederen. De wedstrijd begint om 16.00 uur in de sportzaal van TTV Midstars aan de Coendersweg 15A in Middelstum.

No Replies to "Afgetekende zege tafeltennissers Klimaatgroep Stars"