KNVB maakt concept-indeling klassen bekend

De concept klasse-indelingen van het standaard zaterdag- en zondagvoetbal voor het seizoen 2020/2021 zijn bekendgemaakt door voetbalbond KNVB. Men heeft daarbij de indelingen van het vroegtijdig afgebroken seizoen 2019/2020 als basis gebruikt.

Clubs konden tot uiterlijk 15 mei bij de KNVB een verzoek indienen om hoger of lager te worden ingedeeld. Daarmee konden de opengevallen plekken in de competities worden opgevuld, veroorzaakt door clubs die fuseren of teams die zich hebben teruggetrokken of voor een andere speeldag hebben gekozen. De komende weken wordt gewerkt aan de concept klasse-indelingen voor het zaalvoetbal, vrouwenvoetbal en het reservevoetbal. Onderstaand geven we u een overzicht van het voorlopige plaatje. Met welke clubs zou uw vereniging de degens willen kruisen? U kunt aan de hand van onderstaande opsomming vanaf de tweede klasse zelf uw ‘verlanglijstje’ invullen en kijken in hoeverre deze straks met de daadwerkelijke indeling overeen zal komen.

1e Klasse Zaterdag:
Balk, Blauw Wit ’34, Broekster Boys, Drachtster Boys, FC Burgum, vv Groningen, Leeuwarder Zwaluwen, Olde Veste ’54, Oranje Nassau, Pelikaan S., PKC ’83, Winsum en Zeerobben.

2e Klasse Zaterdag:
Achilles 1894, Be Quick Dokkum, DESZ, Drenthina, DZOH, SC Elim, Fean ’58, Gorecht, De Griffioen, Hardegarijp, SC Joure, The Knickerbockers, Kollum, LTC, Marum, FC Meppel, NEC Delfzijl, SC Stiens, SV Bedum, vv Oosterwolde, SC Veenwouden, VEV ’67, vv Nijland, VVI, De Weide, FC Wolvega, Zuidhorn en Zwaagwesteinde.

3e Klasse Zaterdag:
Aduard 2000, Anjum, Be Quick 1887, BSVV, CSVC, CVVO, DWP, FC Klazienaveen, FC Zuidlaren, Fit Boys, Glimmen, Grijpskerk, Groen Geel, FC Grootegast, Heerenveense Boys, Helpman, HFC ’15, Hollandscheveld, Holwierde, Hoogeveen, Leovardia, SC Loppersum, Makkum, Minnertsga, Noordwolde, Oeverzwaluwen, Olympia ’28, Omlandia, ONT, Oudehaske, Rijperkerk, Ropta Boys, Rottevalle, SC Rouveen, SV Haulerwijk, SC Berlikum, Scharnegoutum ’70, SDS, SC Stadspark, SVM, SVN ’69, SWZ Boso Sneek, Tonego, SC Twijzel, vv Heeg, Veenhuizen, Velocitas 1897, Vitesse ’63, Waskemeer, Willemsoord, Workum, Wykels Hallum en ZZVV.

4e Klasse Zaterdag:
Amicitia VMC, SC Angelslo, AVC, FC Birdaard, Borger, Delfstrahuizen, DKB, Dokkum, DVC Appingedam, Foarut, SC Franeker, Friese Boys, GEO, GSVV, Harkema Opeinde, De Heracliden, HJSC, HS ’88, SC Kootstertille, FC LEO, Lycurgus, Mamio, Middelstum, Mussel, Niekerk, Nieuw Balinge, NOK, ODV, OKVC, ON Roden, Onstwedder Boys, Oostergo, Opende, Poolster, QVC, RZ Baflo, RWF, SC Bolsward, SCN, SIOS, SJS, Sleat, SSA Creil-Bant, SVBO, Ternaard, Tiendeveen, Tollebeek, TOP ’63, VenV ’68; VHK, VIOD, De Walde, Waterpoort Boys, Wildervank, WTOC en WVV.

5e Klasse Zaterdag:
Alcides, Arum, ASC, FC Assen, Bakhuizen, Bargeres, BATO, Beetgum, Blauw Geel ’15, Blija, Blokzijl, Boornbergum ’80, Corenos, CVO, Damacota, DIO Groningen, Drogeham, Eastermar, EBC, Ens, Erica ’86, Espel, Ezinge, De Fivel, Frisia, FVC, GRC Groningen, Groninger Boys, Haren, Heerenveen, Holwerd, IJVC, Irnsum, De lauwers, Lions ’66, Marrum, MSC/Amslod, Mulier, Meedhuizen, Muntendam, Nagele, Nieuw Roden, NKVV, Noordbergum, Noordpool UFC, NWVV, Oosterparkers, Ouwe Syl, Potetos, SC Scheemda, SETA, SGV, Siddeburen, SSS ’68, Stedum, Steenwijker Boys, Suameer, Suawoude, Surhuisterveen, SVBS ’77, De Sweach, SV TEO, TFS, Tzummarum, Udiros, VCG, VCR, Veendam 1894, VEV, VVAK, VVK, VVS, VVT, Wagenborger Boys, Wardy, Warffum, vv Westerkwartier, Westerlee, Woudsend, WWS, ZEC en Zeester.

3e Klasse zondag:
Actief, Akkrum, St. Annaparochie, Asser Boys, Bellingwolde, CEC, Dronrijp, DTD, Dwingeloo, SC Erica, GSAVV Forward, Friesland, FVV, Geel Wit, Gieten, Gorredijk, Groninger Boys, HOC, HODO, HSC LEO Loon, Mildam, Muntendam, Musselkanaal, Nieuw Roden, Nieuweschoot, Oldeholtpade, FC Oldemarkt, Olyphia, Oosterlittens, Oranje Zwart, Protos, Raptim, Read Swart, Renado, Ruinen, Sellingen, Siddeburen, SPW, Steenwijk, Steenwijkerwold, SVV ’04, SVZ, FC Ter Apel ’96, Thor, TLC, Trinitas, Twedo, VAKO, VC Trynwalden, vv Sweel, Weerdinge, Westerwolde, Wilper Boys en ZNC.

4e Klasse Zondag:
Amicitia VMC, Bakkeveen, Bareveld, BEW, Black Boys, De Blesse, BNC, Boornbergum ’80, Buinen, De Sweach, Donkerbroek, DSC ’65, DVC ’59; Eenrum, Eext, EHS ’85; Engelbert, Farmsum, Gasselternijveen, Gieterveen, Harlingen, Havelte, Heiligerlee, FC Kraggenburg, KSC, Kwiek, Langweer, Lemmer, MKV ’29, MOVV, Nicator, ONB, Oosterstreek, Pekelder Boys, PJC, RKO, Ruinerwold, SF Deinum, SV Hoogersmilde, SC Makkinga, Schoonebeek, Smilde ’94, Steenwijker Boys, Terschelling, Titan, VIOS (O), vv Sleen, VVK, VWC, Wacker, De Walden, Warga, Wedde, Zandhuizen, Zevenhuizen en Zwartemeerse Boys.

5e Klasse Zondag:
Aengwirden, Alteveer, AVV, Bargeres, Blankenham, Blauwhuis, Blue Boys, Buinen, Buinerveen, De Treffer ’16, Diever-Wapse, DOS ’63, Drieborg, DVSV, DWZ, Eenrum, EEC, FC Amboina, FFS, FC Fochteloo, Froombosch, Giethoorn, GKC, Groen Geel, Haren, HHCombi, Houtigehage, IJhorst, JVV, Kloosterburen, Kuinre, Langezwaag, Meeden, Nieuweschans, Old Forward, Oldambtster Boys, Oldeboorn, Roswinkel Sp., SF Deinum, Scheerwolde, Sport Vereent, Stanfries, Surhuisterveen, SVBC, THOS, Tijnje, Tynaarlo, Uffelte, Usquert, Valther Boys, VSV ’31, Wapserveen, Weiteveense Boys, WEO, Wijster, Willemsoord, Wispolia, Witteveense Boys ’87, Woltersum, Yde de Punt en Zandpol.

No Replies to "KNVB maakt concept-indeling klassen bekend"