Woltersummer loopt loodzware Trail des Fantômes

Chris Ruigendijk uit Woltersum weet wat het is om de Belgische Ardennen in zijn benen te voelen. Hij deed vorige week mee aan de Trail des Fantômes is een hardloopevenement in de Belgische Ardennen over onverharde paden met diverse pittige klimmetjes, deels gezekerd met touwen, een rivieroversteek en veel hoogtemeters.

De start en finish was in La Roche-en-Ardenne. Als gevolg van de corona-crisis is er gekozen voor een start verspreid over dertig dagen, waarbij men zelf de starttijd kan bepalen en om zes uur ‘s avonds gefinisht moet zijn.

Ruigendijk, lid van Loopgroep Bedum ging van start op de langste afstand van 42 kilometer met 2130 hoogtemeters. Hij is een goed getrainde en snelle atleet, maar had met de pittige stukken best wat moeite. Na 6 uur en 30 minuten wist hij voldaan en vermoeid de finish te passeren. Op bijgaande foto de finish van Chris Ruigendijk na de pittige 42 kilometers.

No Replies to "Woltersummer loopt loodzware Trail des Fantômes"