Virtuele show Voltigevereniging Eemsrakkers

Ieder jaar organiseert Voltigevereniging de Eemsrakkers een showmiddag voor haar leden. Dat heeft de Holwierder club ook nu gedaan, al ging het allemaal anders dan anders. Vanwege de coronacrisis werd daar nu een virtuele invulling aan gegeven.

Het is voor de deelnemende leden altijd een mooie tijd waarin druk geoefend wordt met de oefeningen. Op de dag zelf is er veel publiek aanwezig om de kunsten van de voltigeurs te aanschouwen. De showmiddag kon nu niet op de normale manier plaatsvinden vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Desalniettemin wilden de instructieleden een leuke show organiseren waarin kinderen hun kunsten konden vertonen aan ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden. Daarom organiseerde de vereniging een show voor de leden die coronaproof was, namelijk een digitale show. Er werd druk geoefend de laatste weken en afgelopen week was het dan zover.

Elke groep mocht in een eigen bedacht thema hun kür uitvoeren, uiteraard met bijbehorende kleding en muziek om het af te maken. De kür werd gefilmd en via Whatsapp naar de ouders verstuurd. Zo konden zij toch de show van hun kind zien. Na afloop kregen alle leden een klein presentje mee naar huis.

De vereniging kijkt terug op een geslaagde show en is blij dat ze een activiteit hebben kunnen organiseren voor de leden ten tijde van de corona-pandemie.

No Replies to "Virtuele show Voltigevereniging Eemsrakkers"