David van der Kam langer bij SC Loppersum

Oefenmeester David van der Kam heeft zijn verbintenis met derdeklasser SC Loppersum verlengd. Beide partijen zijn, ondanks de nog maar korte samenwerking, tevreden over de manier van werken en hopen dat er iets moois uit de samenwerking zal voortvloeien.

Ondanks dat er afgelopen seizoen maar weinig wedstrijden zijn gespeeld, was in deze korte en bijna onwerkelijke periode wel duidelijk dat de samenwerking tussen David van der Kam en SC Loppersum een positieve uitwerking heeft op zowel club, spelers, technische staf en Van der Kam zelf.

Secretaris Koos Knoop is content met de contractverlenging van de hoofdtrainer die bezig is aan zijn eerste seizoen bij SC Loppersum: ‘David is een rustige, verstandige trainer die weet waar hij over praat. De spelersgroep is erg tevreden over hem en dat is de belangrijkste maatstaf. Ook als bestuur hebben we alle vertrouwen in hem en we hopen dat er iets moois kan groeien.’

De trainer kreeg maar even de kans om te laten zien wat hij met SC Loppersum van plan is. De voorbereiding verliep redelijk soepel, er konden wat bekerwedstrijden worden gespeeld en uit de drie afgewerkte competitieduels werden vijf punten gehaald. Vanwege de coronapandemie werd er vervolgens een voorlopige streep onder het huidige seizoen gezet, waarbij het nog maar de vraag is wanneer er een herstart gemaakt kan worden.

No Replies to "David van der Kam langer bij SC Loppersum"