Erwin Buurmeijer langer bij Farmsum

Het bestuur van vv Farmsum is verheugd om te kunnen melden dat hoofdtrainer Erwin Buurmeijer ook in het seizoen 2021-2022 aan het roer staat bij de roodgelen.

Buurmeijer is bezig aan zijn eerste seizoen bij Farmsum maar de corona perikelen gooien roet in het eten in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij vv Farmsum. ‘Helaas is dit door de corona toestand sportief een verloren seizoen geworden. Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen weer voor de groep mag staan’, aldus de oefenmeester.

Voordat ook de sportwereld het slachtoffer werd van allerlei maatregelen om de pandemie te beteugelen, stond de vierdeklasser op de negende plaats met vier punten uit drie duels. Het (voorlopig?) laatste competitieduel werd op 11 oktober afgewerkt. Farmsum leed toen een 6-4 nederlaag op bezoek bij THOS.

No Replies to "Erwin Buurmeijer langer bij Farmsum"