Wilhem van der Wiel van VVK naar De Fivel

Met ingang van het volgend seizoen is Wilhem van der Wiel de nieuwe hoofdtrainer van De Fivel. Hij volgt Nik Poortinga op, die na drie seizoenen bij de ploeg uit Zeerijp een sabbatical heeft ingelast.

Van der Wiel is nu assistent-trainer van VVK1 zaterdag en was bij deze club onder meer ook trainer bij het damesvoetbal. Behalve de trainerscursus van de KNVB heeft hij ook een tijdje in China een High School team getraind en heeft hij de René Meulensteen cursus techniektraining gevolgd. Van der Wiel komt bij De Fivel voor het eerst op eigen benen te staan. De Fivel heeft de laatste jaren goede ervaringen met jonge, beginnende trainers. Een afvaardiging van het eerste elftal was betrokken bij de sollicitatiegesprekken en iedereen is er van overtuigd dat Van der Wiel met zijn enthousiasme en voetbalvisie prima bij De Fivel past.

No Replies to "Wilhem van der Wiel van VVK naar De Fivel"