‘Petje af’ te gast bij DRC Phoenix

Leerlingen van weekendschool ‘Petje af’ Eemsdelta waren afgelopen weekend te gast bij rugbyclub DRC Phoenix. Petje af ontvangt kinderen om hun ontluikende talentontwikkeling te stimuleren.

De kinderen komen met behulp van gastdocenten in aanraking met nieuwe ervaringen, verfrissende ideeën en inspirerende rolmodellen. Hierbij kan me denken aan het bezoeken van de gemeenteraad, het bezoeken van bedrijven in de Eemshaven en dit weekend dus een actieve rugbytraining bij DRC Phoenix.

DRC Phoenix heeft inmiddels een ruime ervaring in het geven van rugbyclinics bij diverse onderwijsinstellingen in de regio. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt jong en oud de basis van rugby bijgebracht door middel van uitdagende oefeningen. De jeugd van Phoenix traint momenteel volop door en wil je het ook eens uitproberen? Kom dan gratis en vrijblijvend een maand meetrainen. Wil je meer informatie, neem dan eens een kijkje op de website www.rcphoenix.nl

No Replies to "‘Petje af’ te gast bij DRC Phoenix"