Zomer Challenge bij Tennisclub Delfzijl

Tennisclub Delfzijl organiseert ook dit jaar weer een Zomer Challenge. De gehele zomer door kan men lekker tennissen. Heb je altijd al een keer willen tennissen, dan is dit je kans. De vereniging wil graag iedereen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, van harte uitnodigen om vanaf woensdag 7 juli de gehele maand gratis kennis te maken met tennis. Daarnaast biedt men een zomerabonnement aan voor de maanden juli, augustus en september.

Op de woensdagen 7, 14, 21 en 28 juli wordt er tussen 18.00 en 19.30 uur een clinic georganiseerd. Ervaren of onervaren, iedereen is welkom. Neem je buurman, buurvrouw, oom of tante gezellig mee en Tennisclub Delfzijl leert je graag tennissen. Aansluitend kan men meteen meedoen met de Tossavond. Lekker een balletje overslaan met ervaren en onervaren spelers.

Wil je gewoon lekker vrij tennissen wanneer jij dat graag wilt? Tennisclub Delfzijl heeft een zomerabonnement in de aanbieding voor de maanden juli, augustus en september. Meer informatie over de zomeractiviteiten van de Delfzijlster club kan men vinden op www.tcdelfzijl.nl of neem contact op met Jan Mossel (06-29524593) via info@tcdelfzijl.nl.

No Replies to "Zomer Challenge bij Tennisclub Delfzijl"