Klimaatgroep Stars haalt uit tegen Tempo Team

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben het treffen tegen Tempo Team uit Amsterdam met 6-1 weten te winnen. Colin Rengers en Enio Mendes wisten zaterdag beiden hun enkelspelen en samen het dubbelspel te winnen. Ook Shuohan Men pakte een punt. Na twee speelronden heeft de ploeg uit Middelstum nu zeven punten en staat het in de bovenste helft van de ranglijst.

In Middelstum opende Enio Mendes met een klinkende 3-0 zege op Fjodor Rademaker, waarna ook Colin Rengers in drie sets afrekende met Maurice Schulte. Shuohan Men ging met 3-2 onderuit tegen Chris Walbrecht. In het tweede deel van de wedstrijd won Enio Mendes met 3-1 van Maurice Schulte en rekende Shuohan Men met dezelfde cijfers af met Fjodor Rademaker. Colin Rengers stond daarna opnieuw geen set af tegen Chris Walbrecht. In het dubbelspel rekenden Mendes en Rengers tenslotte met 3-1 af met Schulte en Walbrecht.

Teammanager Jan Tammenga keek tevreden terug op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. ‘Colin Rengers speelde een puike wedstrijd en won net als de Portugese sterspeler Enio Mendes de twee enkelspelen en samen wonnen ze het dubbelspel. Shuohan Men begon met een verliespartij, maar herpakte zich met een zege. Met deze mooie overwinning staat Klimaatgroep Stars weer op de kaart.’

Zaterdag gaat Klimaatgroep Stars in het Brabantse Uden op bezoek bij TTV Maashorst, dat de competitie sterk is gestart. Een week later is de thuiswedstrijd tegen Combilo TOGB. Dat duel begint om 16.00 uur en is ook weer live te volgen op het YouTube-kanaal van Klimaatgroep Stars (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Klimaatgroep Stars haalt uit tegen Tempo Team"