Ezinge nog steeds op zoek naar trainer

Vijfdeklasser Ezinge is nog steeds op zoek naar een vervanger voor de onlangs vertrokken Gezinus Oosterhuis. De oefenmeester besloot het bijltje er bij neer te gooien omdat de combinatie tussen werk en de afstand naar de vereniging een te grote hindernis begonnen te vormen.

De club is op zoek naar een trainer die bij de vereniging past. Een trainer die plezier en beleving in het spelletje heeft en dit kan overbrengen op de spelers. Hij dient daarnaast te beschikken over het diploma oefenmeester 3.

De trainer heeft de beschikking over een selectie met een leeftijd tussen 18 en 33 jaar met de potentie en de ambitie voor een eindklassering in het ‘linkerrijtje’ van de 5e Klasse E. De klasse waarvan met een gerust hart gezegd kan worden dat het, regionaal gezien, de meest interessante poule is uit het noordelijk amateurvoetbal.

Bij de VV Ezinge is het al jarenlang gebruikelijk dat de eerste selectie op de dinsdag- en donderdagavond traint. Daarnaast zal de oefenmeester belast zijn met de begeleiding van de wedstrijden van het eerste elftal op de zaterdagen.

Belangstellenden kunnen op de site van de vereniging (www.vvezinge.nl) een eerste indruk van de club krijgen. Voor verdere informatie kan men na 19.30 uur contact opnemen met Ewold Staal, telefoon 06-23 04 72 08. Mailen kan naar ewold_staal@live.nl. Gegadigden kunnen zich tot en met 15 oktober aanmelden.

Ezinge doet het aan het begin van de competitie niet slecht. Het heeft uit de twee gespeelde wedstrijden de volle buit weten te halen. Dat geldt overigens in 5E ook voor Corenos en De Fivel. Zaterdag speelt Ezinge op eigen veld tegen Corenos. Met Jasper Dijkstra hebben de Ezingers de meest scorende speler in huis. Hij heeft inmiddels 176 competitiegoals op zijn naam staan. Afgelopen weekend scoorde hij drie keer in het duel met Wagenborger Boys.

No Replies to "Ezinge nog steeds op zoek naar trainer"