Klimaatgroep Stars laat zege door vingers glippen

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars hebben zaterdag een mogelijke zege tegen Combilo TOGB door de vingers laten glippen. De gasten staken een 3-4 overwinning in de zak. De beslissing viel in Middelstum pas in de allerlaatste wedstrijd, namelijk het dubbelspel. Daarin bleek de ploeg uit Berkel en Rodenrijs nipt met 3-2 te sterk. Na vier speelrondes staat Klimaatgroep Stars nu vijfde op de ranglijst.

De beide ploegen maakten er een echte nagelbijter van. Met slechts één 3-0 score en drie keer een 3-2 werden er maar liefst dertig games gespeeld. In elk van de vijfgamers trokken de gasten echter aan het langste eind. Zo begon Shuohan Men na een 2-0 voorsprong met een 3-2 nederlaag tegen Floris Zur Muhlen. Casper Strindberg rekende af met Tim Gras (3-1) en Colin Rengers zorgde vlak voor de pauze voor de voorsprong met een zege op Milo de Boer (3-1).

Na de pauze moest Shuohan Men haar meerdere erkennen in Tim Gras: 3-2. Colin Rengers zette de thuisclub op voorsprong via een 3-0 zege op Floris Zur Muhlen. Casper Strindberg ging vervolgens met 3-1 onderuit tegen Milo de Boer. In het dubbelspel namen Strindberg en Rengers de leiding maar wisten Tim Gras en Milo de Boer de laatste twee games naar zich toe te trekken.

Teammanager Jan Tammenga zag hoe zijn ploeg de beoogde winst in het slot zag verdampen.’Colin Rengers wist zijn niveau te halen en speelde goed. Shuohan Men was in haar duels niet scherp genoeg en Casper Strindberg was te wisselvalling en te weinig effectief.’

Komend weekend is er geen competitie. Op 23 en 24 oktober zijn de Nederlandse kampioenschappen, waar Shuohan Men haar titel bij de vrouwen zal verdedigen. Colin Rengers is deelnemer in het mannentoernooi en samen vormen zij een dubbel. Op 31 oktober is de uitwedstrijd tegen deBoer Taverso in Zoetermeer. Een week later volgt een bezoek aan Van Wijnen Smash ’70 in Hattem en op zondag 21 november is de volgende thuiswedstrijd, tegen Veerhuis Wessem/Westa. De zevende en laatste speelronde begint om twee uur (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Klimaatgroep Stars laat zege door vingers glippen"