Erwin Noordhoff 150 keer in shirt van NEC Delfzijl

Erwin Noordhoff (29) speelde zaterdag in de Noord-Groninger derby tegen SV Bedum zijn 150e officiële wedstrijd in het eerste elftal van NEC Delfzijl. De Havenkanters konden hem geen mooi jubileumresultaat aanbieden. Het duel ging namelijk met 1-0 verloren.

In zijn jubileumwedstrijd speelde Noordhoff als linkshalf. Hij speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor NEC Delfzijl in de bekerwedstrijd uit tegen VVK op 26 augustus 2014. Dit duel eindigde in een 1-2 overwinning voor de Delfzijlsters. Op 31 maart 2018 speelde Noordhoff zijn honderdste officiële wedstrijd in de gewonnen tweestrijd met Gramsbergen (0-3).

Noordhoff speelde 135 competitiewedstrijden en 15 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitiewedstrijden 29 keer en in bekerwedstrijden 6 keer voor NEC Delfzijl. Ook scoorde hij nog 20 doelpunten in oefenwedstrijden.

Voor zijn periode in het shirt van NEC Delfzijl speelde Noordhoff vanaf 2010 in Eems Boys 1, waarin hij ook regelmatig het net liet trillen en meer dan 25 keer scoorde. Het bestuur van de club feliciteert hem met het bereiken van deze mijlpaal. Uit handen van Antoon Velis ontving de jubilaris voor aanvang van het treffen in Bedum een taart.

No Replies to "Erwin Noordhoff 150 keer in shirt van NEC Delfzijl"