Holwierde zoekt nieuwe hoofdtrainer

Voetbalvereniging Holwierde, momenteel uitkomend in de 3e Klasse C van het zaterdagvoetbal, zoekt vanwege het vertrek van huidig trainer Eddy Tuik, met ingang van het seizoen 2022-2023 een nieuwe en bovenal enthousiaste hoofdtrainer.

De hoofdtrainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. De trainingen zijn logisch opgebouwd, afwisselend en van deze tijd. Hierbij houd je vast aan jouw duidelijke visie die op transparante wijze wordt gecommuniceerd. Als eindverantwoordelijke van de A-selectie streef je naar succes en wil je het maximale uit de spelersgroep halen. Dat vraagt, naast gedrevenheid en ambitie ook goede sociale vaardigheden. Tevens beschik je over het benodigde trainersdiploma TC2.

VV Holwierde staat bekend als een intense en gezellige vereniging. De club kent een vaste aanhang en een gezellige derde helft. In de laatste vijf seizoenen is VV Holwierde twee keer gepromoveerd en inmiddels al drie jaar een stabiele derdeklasser. De club is toe aan een volgende stap met duidelijke sportieve doelstellingen.

Sportpark Katmis is de thuishaven en heeft onder andere een natuurgrasveld, kunstgrasveld, fitnessruimte en een verzorgingsruimte. Naast een passende vergoeding behoren opleidingen tot de mogelijkheden. Interesse in deze functie? Stuur je CV en motivatie naar info@jurriesmit.nl
Voor vragen of meer informatie kan er eveneens gemaild worden, waarna er zo speodig mogelijk contact met je zal worden opgenomen.
Reageren kan tot 10 december, 18.00 uur.

No Replies to "Holwierde zoekt nieuwe hoofdtrainer"