Santing weg bij Wagenborger Boys, Enderle neemt honneurs waar

Trainer Patrick Santing is niet langer de eindverantwoordelijke bij vijfdeklasser Wagenborger Boys. Bestuur en spelersgroep vonden het, gezien de magere resultaten tot nu toe, dat het beter was om uit elkaar te gaan. Voormalig trainer Reitze Enderle is gevraagd om het eerste elftal door de competitie heen te loodsen. Hij doet dat samen met speler Martijn Meijer, die als assistent fungeert.

Normaliter wil een trainerswissel nog wel eens voor een schokeffect zorgen, maar daarvoor trof Wagenborger Boys de verkeerde tegenstander. Kampioenskandidaat Corenos kwam namelijk op bezoek. Die werden onaangenaam verrast door de toch wel aanvallende instelling van de thuisclub. Ondanks dat bleef Corenos vrij gemakkelijk overeind en werd de gastheren geen moment het idee gegund dat er ook maar iets te halen viel. ‘Wagenborger Boys is altijd een lastige ploeg om tegen te spelen. Je moet in dat geval geduldig blijven en je momenten afwachten. Dat hebben we goed gedaan’, aldus trainer Marco Pesiwarissa. Hij zag Jordan Muller de volledige productie voor zijn rekening nemen en kon aan het einde van de rit een 0-3 overwinning in de zak steken.

Enderle was na afloop van mening dat zijn team niet was weggespeeld. ‘We kwamen op een aantal momenten gewoon te kort. Tot tien minuten voor het einde was het nog maar 0-2. Op dat moment kregen we een strafschop tegen omdat Lars Kappert een overtreding zou hebben begaan. Iedereen keek er verbaasd van op, maar je verandert er niets meer aan. Toch ben ik van mening dat we een goede prestatie hebben geleverd en dat we de schade beperkt hebben gehouden.’

3 Replies to "Santing weg bij Wagenborger Boys, Enderle neemt honneurs waar"

 • comment-avatar
  Jan Breeuwsma november 28, 2021 (17:58)

  Goeie kerel die Santing

 • comment-avatar
  Pieter van Dijk november 29, 2021 (10:05)

  Spelers zouden er verstandig aan doen om zelf in de spiegel te kijken

 • comment-avatar
  Stefan W. november 29, 2021 (11:57)

  Ze spelen niet voor niks in de vijfde klasse. Er is geen trainer die deze groep beter kan laten voetballen dan ze nu doen. De kwaliteiten daarvoor hebben ze niet…