Shuohan Men pakt Open Finse titel

Tafeltennister Shuohan Men, speelster van het Middelstummer Klimaatgroep Stars heeft het ITTF Finland International Open op haar naam weten te schrijven. Na het zilver in de klasse ‘onder-21’ in Finland kroonde Men zich als winnaar van het vrouwentoernooi na winst in de finale op de Russische Valeria Kotcyur.

Shuohan Men had in Finland maar liefst zeven horden te nemen voor de titel in het sterk bezette internationale toernooi. In de eerste ronde rekende ze af met de Kazachse Viktorija Mochalkina (3-0). In de tweede ronde was Men te sterk voor de Finse Anna Kirichenko (3-1). In de derde en vierde ronde wist Men af te rekenen met haar eigen landgenotes Emine Ernst (3-1) en Sanne de Hoop (3-0). In de kwartfinales was er een 3-0 overwinning voor Men op Reelica Hanson uit Estland. De halve finale was vervolgens een prooi voor Men na een 4-0 zege op de Oekraïense Solomiya Brateyko. In de finale was Valeria Kotcyur de tegenstandster die met 4-2 (6-11, 11-5, 11-3, 11-8, 6-11, 11-7) verslagen werd. Daardoor ging Men er met de Open Finse titel vandoor.

No Replies to "Shuohan Men pakt Open Finse titel"