Henk Alssema langer bij vierdeklasser SIOS

Oefenmeester Henk Alssema is ook in het seizoen 2022/2023 de verantwoordelijke trainer bij vierdeklasser SIOS uit Sauwerd. Club en trainer zijn een verlenging van het contract met een jaar overeengekomen. 

Alssema is bezig aan zijn derde seizoen bij de Sauwerders die sinds het seizoen 2016/2017 onafgebroken in de vierde klasse zijn te vinden. De beste positie die men daarin wist te bereiken was een vierde plaats, die gepaard ging met het behalen van de eerste periodetitel. Dat was overigens nog wel onder oefenmeester Willem Kluin. Met Alssema, destijds overgekomen van Aduard 2000, aan het roer doet SIOS het momenteel prima.

Het keurkorps van de Hogelandsters staat momenteel op de derde plaats in 4C, met een achterstand van drie punten op koploper Middelstum. Dat heeft overigens wel een wedstrijd meer gespeeld.

No Replies to "Henk Alssema langer bij vierdeklasser SIOS"