Marshall Pourier verlaat NEC Delfzijl

Trainer Marshall Pourier verlaat aan het einde van het huidige seizoen tweedeklasser NEC Delfzijl. ‘Pourier zal het seizoen met volle overgave afmaken en zich, samen met zijn staf en spelersgroep, volledig inzetten om lijfsbehoud in de tweede klasse te kunnen bewerkstelligen’, meldt de club op de eigen website.

Pourier is bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusieclub. In zijn eerste jaar als hoofdverantwoordelijke kreeg ook hij te maken met de coronapandemie. Na vier wedstrijden werd de stekker uit de competitie getrokken. NEC Delfzijl stond op dat moment negende in de ranglijst van de 2e Klasse J met vier punten uit evenveel duels.

Dit seizoen gaat het de Delfzijlsters niet echt voor de wind. Na negen gespeelde duels heeft de ploeg van Pourier nog maar vijf punten op het conto staan en is men de hekkensluiter van 2J. Tegen Oosterwolde (0-0) en FC Meppel (0-0) werd gelijk gespeeld, de laatste wedstrijd voor de vervroegde winterstop eindigde in een 3-0 thuiszege op DESZ uit Zwartsluis.

De Technische Commissie van NEC Delfzijl gaat op zoek naar een passende hoofd- en assistent-trainer, want ook Danny Schudde verlaat de Havenkanters. Hij wordt de nieuwe hoofdtrainer van derdeklasser Holwierde.

No Replies to "Marshall Pourier verlaat NEC Delfzijl"