Allard Janssen assistent van Roy Kamps bij NEC Delfzijl

In navolging van het aanstellen van hoofdtrainer Roy Kamps heeft de Technische Commissie van tweedeklasser NEC Delfzijl, in samenspraak met de oefenmeester, een overeenkomst met Allard Jansen bereikt. Het duo zal samen de eerste selectie onder zijn hoede nemen.

Allard Jansen, al lang betrokken bij NEC Delfzijl, had aangegeven dat zijn ambitie lag bij het trainen van senioren. Hij heeft langdurig diverse jeugdteams onder zijn hoede gehad en maakt nu dus de stap naar het grote werk. Jansen is in het bezit van het trainersdiploma UEFA-B. ‘Wij zijn blij gebruik te kunnen maken van zijn enthousiasme en voetbalkennis. Roy en Allard zullen de komende periode gebruiken om zich maximaal voor te bereiden op het komend seizoen en de komende weken trachten de volledige staf rond te krijgen’, aldus het bestuur van de Delfzijlster club.

Ook Edwin Guikema is vastgelegd en wel als trainer van de tweede selectie. Guikema was al trainer van deze selectie en hij zal nauw met Kamps en Jansen gaan samenwerken. Een van de uitdagingen voor het nieuwe seizoen zal het plaatsen van de veertien overkomende A-junioren zijn. Dit proces zal binnenkort al worden gestart door middel van gesprekken met deze groep.

1 Reply to "Allard Janssen assistent van Roy Kamps bij NEC Delfzijl"

  • comment-avatar
    Jan Thielpape februari 26, 2022 (08:54)

    Zeker een goede keuze, Allard is een uiterst kundig man op gebied van voetbal en kan mensen enthousiasmeren. Buiten het voetbal om is het ook nog een een fijn mens in omgang.

    Succes Allard.