Zeillessen op Schildmeer starten weer

De zeillessen op het Schildmeer in Steendam gaan weer van start. Wil jij ook zelf je boot besturen en met andere zeilers het water op? Jong geleerd is oud gedaan. Zeilen verleer je nooit en je hebt er je leven lang plezier van.

Zeilvereniging Schildmeer start met het nieuwe seizoen voor de jeugd. Wekelijks, op de vrijdagavond verzorgt men de lessen voor de jeugd. Er wordt gestart met een aantal theorielessen en in april gaat de jeugd het water op. Bakboord, stuurboord, roer, zwaard, giek, schoot, na een les weet de deelnemer al heel veel over de zeilboot.

De zeilvereniging bestaat al sinds 1942 en onze instructeurs zijn CWO-gediplomeerd en enthousiast. Zij hebben allen ruime ervaring in het (wedstrijd)zeilen en in het opleiden van nieuwe zeebinkies. De accommodatie is perfect gelegen aan het Schildmeer aan de Roegeweg in Steendam, bij Restaurant de Tijd en het Surfcenter. De club beschikt over voldoende eigen boten, dus je hoeft zelf geen boot te hebben. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of Whatsapp: 06 50508130 (Arien Huijssoon).

No Replies to "Zeillessen op Schildmeer starten weer"