Atleten Loopgroep Bedum actief in Feerwerd en Borger

Vier atleten van de Loopgroep Bedum hebben zich het afgelopen weekeinde op diverse plaatsen van hun beste zijde laten zien. Op zaterdag nam Miranda van der Molen deel aan de Hunebedloop in Borger. Deze loop gaat langs het grootste hunebed van Nederland (D27 met een lengte van 23 meter). Ze voltooide de 10 kilometer in een nieuwe beste tijd van 56.34 minuten. Op zondag stonden de atleten aan de start van (uitverkochte) ‘De Dikke Tien Runn’ in Feerwerd. Het parcours ging onder andere door de Allersmaborg en langs Aduarderzijl. Ingrid de Boer verraste zichzelf door op de 10 kilometer ruim vier minuten van haar beste tijd af te halen. Ze finishte in een tijd van 57.21 minuten. Thom Snijder was de snelste met 48.50 minuten. Eva Petersma kwam over de meet na 49.56 minuten. De 5 kilometer werd gelopen door Sander de Vries in 33.34 minuten. Op bijgaande foto van Tina Bosker de atleten in Feerwerd.

No Replies to "Atleten Loopgroep Bedum actief in Feerwerd en Borger"