Hockeymeiden HC Eemsmond kampioen

De meisjes MF1 van hockeyclub Eemsmond zijn ongeslagen kampioen geworden in de junioren Niveau 1-klasse. Zaterdag speelden ze hun laatste competitiewedstrijd tegen HC Winschoten in het kader van de Lentecompetitie. HC Eemsmond wist al snel op voorsprong te komen en door goed samenspel naar een 12-1 zege uit te lopen.

Met negen overwinningen en geen enkele verliespartij hebben de Eemsmonder meisjes het prima gedaan. In de gespeelde wedstrijden scoorden ze ook nog eens 133 keer. Het vriendinnenteam vierde het resultaat na afloop met de trainers en uiteraard ontvingen ze een medaille.

Bij de jongste jeugd in het hockey worden geen uitslagen en standen weergegeven. Het spelplezier wordt van groter belang geacht dan het competitie-element en daar sluit HC Eemsmond zich volledig bij aan. Omdat de meiden de competitie echter ongeslagen wisten af te ronden, is de titel ‘kampioen’ echter wel op zijn plaats voor deze succesvolle groep.

No Replies to "Hockeymeiden HC Eemsmond kampioen"