Volleybaltoernooi bij Eemsrakkers

Op Hemelvaartsdag is er in samenwerking met de speeltuinvereniging van Holwierde het jaarlijkse volleybaltoernooi georganiseerd door Voltigevereniging de Eemsrakkers. De manege in Holwierde is een ideale locatie voor het organiseren van dit dorpsevenement.

Dat iedereen er weer zin in had bleek wel aan het aantal teams die zich hadden opgegeven. Er waren twintig teams uit het dorp ingeschreven wat ervoor zorgde dat het een mooie en gezellige wedstrijddag werd. Ook aan de kinderen was gedacht. Er stond een groot springkussen waar ze zich op konden uitleven. Aan het einde van de middag werd de finale gespeeld, hierbij waren de finalisten aan elkaar gewaagd maar het team ‘Waist ja wel’ ging er met de winst vandoor. Het toernooi werd afgesloten met een gezellige barbecue.

No Replies to "Volleybaltoernooi bij Eemsrakkers"