Bram Wubs voltooit Muskathlon in Tanzania

Atleet Bram Wubs van de Loopgroep Bedum heeft op Hemelvaartsdag deelgenomen aan de Muskatlon in Tanzania. Het doel van de Muskathlon is hoop brengen op plekken van wanhoop, recht op plekken van onrecht, liefde op plekken van haat. Kortom een stem voor gezinnen en kinderen die in extreme armoede leven.

Voor de Verenigde Republiek Tanzania is in de editie 2022 inmiddels meer dan 260.000 euro opgehaald. In het afgelopen jaar had Wubs zelf maar liefst 12000 euro aan sponsorgeld ingezameld. Na vele serieuze trainingen tot een lengte van 43 kilometer nam hij samen met een tweede loper deel aan de ultraloop over 63 kilometer met flinke hoogteverschillen. Wubs was de enige die de eindstreep haalde. Hij deed dat na 6 uur en 17 minuten rennen.

No Replies to "Bram Wubs voltooit Muskathlon in Tanzania"