Twee dagen toptafeltennis in Middelstum

Middelstum is aan het einde van augustus het middelpunt van de nationale top in het tafeltennis. Op zaterdag 20 augustus wordt het teamtoernooi om de Timmerfabriek Oomkens Cup gespeeld in de thuishal van Klimaatgroep Stars. Zondag 21 augustus komt de nationale top naar Middelstum voor een internationaal Top20-toernooi.

Het teamtoernooi kent op zaterdag twee topteams uit het Franse Metz, het Nederlands ‘Team NL’ en daarnaast Klimaatgroep Stars met de kersverse aanwinsten Roel Bogie en Clément Chobeau. Het teamtoernooi wordt gespeeld in de zaal van TTV Midstars aan de Coendersweg.

Op zondag volgt naar voorbeeld van Top20-toernooien in 2020 in Wageningen en Zoetermeer een internationaal Top20-toernooi in de Hippolytushal in Middelstum. Een Top20-toernooi met een dergelijk sterke bezetting is uniek voor Noord-Nederland. Topspelers uit Nederland, Frankrijk en van gastvereniging Klimaatgroep Stars zullen hun opwachting maken. Er wordt gespeeld in vier groepen van vijf spelers, waarvan telkens de bovenste twee zich plaatsen voor de knock-outfase die begint met kwartfinales. Finale staat gepland rond 16:15 uur.

No Replies to "Twee dagen toptafeltennis in Middelstum"