Druk weekend voor Voltigevereniging de Eemsrakkers

Onder leiding van Silke Spijk is het B-team van voltigevereniging De Eemsrakkers met de Groninger ruin Meander gestart op de voltigewedstrijd in Vlagtwedde. Het was voor de 7-jarige ruin zijn eerste wedstrijd en hij heeft dit uitstekend gedaan.

De voltigeurs Manou Folkers, Finette Reinders, Jasmine Bakker, Jara Bos en Marleen Korblet konden de oefeningen keurig uitvoeren op de rug van het paard wat door de jury werd beoordeeld met een plaats. Zondag hebben de voltigeurs Manou Folkers, Finette Reinders, Noa van Veenen, Ilona Toxopeus, Thirza van Langen en Jasmine Bakkereen demonstratie gegeven om de voltigesport te promoten. Dit deden ze in Erica tijdens de open dag van Hippisch Centrum Emmen. Aan de longe stond Fleur Medema met het paard Olmer. Ondanks de leeftijd (21) van deze Groninger ruin, zet hij altijd zijn beste beentje voor en dat was nu niet anders.

No Replies to "Druk weekend voor Voltigevereniging de Eemsrakkers"