Daverend debuut Roel Bogie bij Klimaatgroep Stars

Het is een schitterende tafeltennismiddag geworden bij Klimaatgroep Stars in Middelstum tijdens de wedstrijd tegen van Wijnen/Smash’70 uit Hattem. De ploeg uit Overijssel is een concurrent voor een plaats in de kampioenspoule van de eredivisie. Er stond dus veel op het spel. Aan het einde van de middag stond er een 4-3 eindstand op het scorebord in het voordeel van de thuisclub, waarbij de debuterende Roel Bogie van een bliksemstart kon spreken.

Van Wijnen/Smash ’70 had met Ewoud Oostwouder en Laurens Trome twee Nederlandse (ex-) internationals in de ploeg. Daarnaast blaast Jelle Bosman ook een aardig partijtje mee in de eredivisie. Voor Klimaatgroep Stars kwamen Clement Chobeau, Colin Rengers en debutant Roel Bogie achter de tafel. Die laatste deed direct van zich spreken met twee fantastische overwinningen in zijn enkelspelen tegen Jelle Bosman en Ewoud Oostwouder. Vooral in zijn eerste wedstrijd tegen Jelle Bosman bleek dat Klimaatgroep Stars hiermee een aantrekkelijke en nooit opgevende tafeltennisser binnen de gelederen heeft gehaald. Na twee games dreigde verlies, maar de Nijmegenaar knokte zich knap terug en won alsnog de partij in vijf games.

Ook in zijn tweede wedstrijd moest er een vijfde game aan te pas komen. Daarin werd Ewout Oostwouder met 13-11 verslagen. De fransman Clement Chobeau liet opnieuw zien een zeer waardevolle speler te zijn voor Klimaatgroep Stars en ook voor de eredivisie. Zonder echt in gevaar te zijn geweest won hij zijn twee wedstrijden al moest daar tegen Laurens Tromer wel een vijfde game aan te pas komen. Daarin gaf Chobeau gas en stuurde zijn tegenstander uit Hattem met een 3-11 verlies terug naar de bank.

Colin Rengers had enigszins een off-day en wist in zijn beide wedstrijden geen game te winnen. Het dubbelspel ging, ook weer in de vijfde game, met 12-10 naar de gasten. De aanwezige supporters zagen een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Door dit resultaat staat KlimaatgroepStars op de vijfde plaats in de eredivisie. De volgende thuiswedstrijd van KlimaatgroepStars tegen de Boer/Taverzo is op zondag 16 oktober.

No Replies to "Daverend debuut Roel Bogie bij Klimaatgroep Stars"