Derde plaats Edward Pechler tijdens Eemsmondloop

De atleten van Loopgroep Bedum zijn afgelopen weekeinde in Uithuizermeeden (Eemsmondloop) en Utrecht (Singelloop) in actie gekomen. In de 34e editie van de Eemsmondloop over 10 kilometer was er succes voor atleet Edward Pechler. Hij wist met zijn tijd van 40.18 minuten beslag te leggen op de derde plaats bij de mannen 50.

Peter Pettinga greep met 41.01 minuten net naast het podium met een vierde plaats bij de mannen 40. Ingrid de Boer en Johan Koster kwamen na 59.04 minuten over de meet, terwijl Rieta Steeman precies één seconde boven het uur in 1.00.01 uur de klok stil zette. In Utrecht nam Erik stam deel aan de 10 kilometer lange Singelloop. Met de 70e editie kent deze loop al een lange geschiedenis. Hij liep een prima race en passeerde de streep na 58.16 minuten. Zoon Harmen was verhinderd maar liep de race op zaterdag ‘virtueel’ vanaf zijn woonplaats Winneweer in 39.17 minuten. Heleen Hartman liep de vijf kilometer in 32.15 minuten. Op bovenstaande foto van Wineke Snippe snelt Pechler richting het podium.

No Replies to "Derde plaats Edward Pechler tijdens Eemsmondloop"