Dubbel gevoel overheerst na winst Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum hebben de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter De Boer/Taverzo 2 uit de eredivisie met 5-2 weten te winnen. Een uitslag waar men normaal gesproken tevreden mee zou zijn geweest. De tegenstander speelde echter door corona met twee invallers en een beter resultaat was zeer goed mogelijk geweest. Er was dus sprake van een dubbel gevoel bij de thuisclub. Ondanks dat staat Klimaatgroep Stars door dit resultaat wel op de vierde plaats in de eredivisie.

Bij Klimaatgroep Stars speelde de belg Arthur Bilas voor het eerst mee. Tegen vijftiger Jonathan Kahn, de enige niet invaller bij de gasten, liet hij zich één game van het brood eten maar herstelde zich snel. Shuohan Men trok haar goede spel van afgelopen weekeinde in Alkmaar door en gaf invaller Marco van der Meijden weinig kans. Ook Colin Rengers deed wat je van hem mag verwachten tegen een invaller in de eredivisie. Varoen Dhana werd op een zakelijke manier aan de kant gezet.

Na de pauze gaf Arthur Bilas namens Klimaatgroep Stars Marco van der Meijden geen enkele kans op gamewinst. Een regelmatige 3-0 overwinning dus voor de nieuwkomer in Middelstum. In de zevende partij waren Colin Rengers en Jonah Kahn beter aan elkaar gewaagd, al liet de routinier van de tegenstanders een keurige 3-0 winst voor zich noteren. Daarmee stond het eerste punt voor de gasten op het scorebord en was de tussenstand 4-1 in het voordeel van Klimaatgroep Stars.

Shuohan Men liet zich niet door invaller Varoen Dhana verrassen en trok de partij op een gedreven manier naar zich toe. Derhalve twee winstpartijen voor de topspeelster van de Middelstummer formatie die de laatste weken van zich doet spreken. Het dubbelspel moest in de vijfde game de beslissing brengen. Deze beslissende game werd verloren. Daarmee werd weer eens duidelijk dat het dubbelspel niet het favoriete onderdeel is van Klimaatgroep Stars. Aan het einde van de voorrondes in de eredivisie zal blijken hoeveel waarde aan dit punt gehecht moet worden. De aanwezige toeschouwers hadden een mooie wedstrijd gezien waarin wellicht een punt meer gescoord had moeten worden.

No Replies to "Dubbel gevoel overheerst na winst Klimaatgroep Stars"