Shuohan Men grijpt naast vierde Nederlandse titel

In Zwolle zijn de Nederlandse kampioenschappen tafeltennis gehouden. Klimaatgroep Stars-speelster Shuohan Men, inmiddels in het bezit van drie nationale titels, moest in de halve finale haar meerdere erkennen in de sterk spelende Emine Ernst.

Op zaterdagavond wist Shuohan Men nog met 4-1 van Alice Barendrecht te winnen. Zondagochtend stond de wedstrijd tegen Dobrila Jorguseska op het programma. Na een 3-1 achterstand in games, wist Shuohan Men toch knap terug te komen en de wedstrijd met 4-3 te winnen.

Tegen Emine Ernst verliep de wedstrijd heel anders. Na een 2-0 voorsprong kreeg Ernst steeds meer vat op het spel van Shuohan Men, die dat niet kon omdraaien en de wedstrijd uiteindelijk met 4-2 verloren zag gaan. Ernst versloeg vervolgens in de finale Yana Timina en mag zich daarmee Nederlands Kampioen 2022 noemen (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Shuohan Men grijpt naast vierde Nederlandse titel"