Verrassende derde plaats Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars hebben zichzelf een uitstekende dienst bewezen door met maximale cijfers (7-0) van VeerhuisWessem/Westa uit het Limburgse Wessem te winnen. Door dit resultaat eindigden de Middelstummers op een verrassende derde plaats. De doelstelling, strijden om een plek in de kampioenspoule van de eredivisie, is daarmee ruimschoots gehaald.

Het was een fantastische tafeltennismiddag in Middelstum. De aanwezige toeschouwers genoten vanaf het begin van tafeltennis op hoog niveau. Voor Klimaatgroep Stars kwamen Clement Chobeau, Arthur Bilas en Roel Bogie achter de tafel. De Fransman Chobeau maakte in de eerste wedstrijd tegen Jelle Moris duidelijk dat hij tot de toppers van de eredivisie behoort en zette Klimaatgroep Stars zonder problemen op een 1-0 voorsprong. Arthur Bilas deed niet voor hem onder en zette de thuisploeg daarmee tegen routinier Daan Sliepen op 2-0.

Roel Bogie kende in de Let Arturs Reinholds een tegenstander van formaat. Met zijn aanstekelijke vechtlust knokte de Klimaatgroep Stars-speler zich langs zijn tegenstander uit Wessem. Het publiek genoot van vele fraaie balwisselingen. De pauzestand was daarmee 3-0. Na de pauze bond Clement Chobeau ook Daan Sliepen aan de zegekar en sloot persoonlijk de najaarscompetitie 2022 af met een honderd procent score.

Roel Bogie trok zich helemaal op aan zijn buitenlandse ploeggenoten. Jelle Moris werd in een duel op het scherp van de snede verslagen. Arthur Bilas trok in zijn partij tegen Arturs Reinholds alle registers open en parkeerde zijn tegenstander met een duidelijke 3-0 langs de lijn. Ook hij behaalde in de najaarscompetitie 2022 de maximale score.

Klimaatgroep Stars startte met een 6-0 voorsprong aan het afsluitende dubbelspel. Ondertussen veranderden de virtuele tussenstanden in de Eredivisie van minuut tot minuut. De spanning was om te snijden. Ook het belangrijke dubbelspel met Clement Chobeau en Arthur Bilas voor Klimaatgroep stars achter e tafel werd in winst omgezet en dus stond het 7-0 voor de Middelstummers. Met dit resultaat eindigde Klimaatgroep Stars op de gedeelde tweede plaats in de eredivisie.

Omdat Combilo TOGB enkele weken geleden de onderlinge wedstrijd van Klimaatgroep Stars had weten te winnen, werd de club uit Berkel en Rodenrijs tweede, met evenveel punten als de Middelstummers. Een geweldig resultaat voor Clement Chobeau, Arthur Bilas, Colin Rengers, Roel Bogie, Shuohan Men en coach Jan Tammenga. In de halve finale van de kampioenspoule eredivisie wacht een uitwedstrijd tegen de nummer twee, Combilo TOGB in Berkel en Rodenrijs.

No Replies to "Verrassende derde plaats Klimaatgroep Stars"