DVC Appingedam huldigt aantal jubilarissen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die op vrijdag 25 november plaatsvond, heeft voetbalvereniging DVC Appingedam een aantal jubilarissen gehuldigd. Acht van de twaalf jubilarissen waren aanwezig en hebben een presentje en bloemen ontvangen.

Lidy Postma, Justin Hut, Elle Smit en Tamara Draijer werden in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Niek Hofstee, Erwin Timmer en Gerard van Heuveln ontvingen de presentjes vanwege hun 40-jarig lidmaatschap en Elle Smit, Jan Vos, Peter Trof, Gerhard Noordhof en Windy van Dortmont  zijn al een halve eeuw aan de club verbonden. De overige jubilarissen waren verhinderd. De club bedankt de leden voor hun trouwe lidmaatschap en feliciteert hen met deze mijlpalen.

No Replies to "DVC Appingedam huldigt aantal jubilarissen"