Louisa Martial Arts Ten Boer en Delfzijl twee Dangraadhouders rijker

In Nieuwegein zijn zaterdag voor de tweede keer dit jaar de nationale zwarte band-examens gehouden. Dit gebeurde na jaren van voorbereiding. De laatste vier maanden werd er elke zondag twee uren getraind om de puntjes op de i te zetten. Louisa Martial Arts leverde twee nieuwe Dangraadhouders af.

De onderdelen die tijdens de zwarte band examens gedemonstreerd dienden te worden waren het volgende: stijlpatronen, 1-stepsparring, zelfverdediging, sparren (het vrije gevecht), breektesten en kennis van de uitgevoerde technieken in het Koreaans, dus het theoretische van Taekwondo. Shymano Schoenmakers en Erik Vegter eveneens uit Delfzijl zijn na het perfect uitvoeren van de technieken geslaagd voor de zwarte band Taekwondo. Tijdens de examens dienden de kandidaten hun eigen partner mee te nemen. Joshua Louisa was de partner van Shymano Schoenmakers en Victor Louisa was de partner van Erik Vegter. In juni volgend jaar hoopt men weer kandidaten klaar te stomen voor de nationale Danexamens.

No Replies to "Louisa Martial Arts Ten Boer en Delfzijl twee Dangraadhouders rijker"