Nieuwe sponsor voor Taekwon-Do Academie Jan Ekema

Taekwon-Do Academie Jan Ekema uit Appingedam heeft een nieuwe sponsor. Vanaf nu is NIVI BHV BV uit Appingedam zichtbaar op de trainingspakken van de selectie. Recentelijk stelde Rody Bos van de Damster onderneming voor om de trainingspakken voor de selectie te sponsoren, Dit werd door de selectie en het bestuur van Taekwon-Do Academie Jan Ekema zeer positief ontvangen.

Rody Bos:’We zijn zeer trots op het aangaan van deze samenwerking. Ontwikkeling is volgens ons de basis voor succes en geluk. Zo ook voor Taekwon-Do Academie Jan Ekema. Wij leveren graag een bijdrage aan de groei van deze mooie sportvereniging. Voor NIVI BHV BV is het bovendien belangrijk verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en de lokale sportclubs en verenigingen.

Met NIVI BHV BV als sponsor wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van de sportieve ambities van de Taekwon-Do Academie Jan Ekema. ‘Wij zijn zeer blij met NIVI BHV BV als nieuwe sponsor. Het allermooiste is dat naast het feit dat zij sponsor worden van de selectie, er een gehele nieuwe kledinglijn is samengesteld door Sporthuis Mossel uit Appingedam die voor alle leden beschikbaar komt.’ Interesse in Taekwondo? Taekwon-Do Academie Jan Ekema is de club waar gezelligheid en sportieve prestaties hand in hand gaan. Nieuwsgierig? Kijk op de site van Jan Ekema. Op bovenstaande foto vanaf links sponsor Rody Bos, Ghilaisha Buurmeijer en Anna Ekema.

No Replies to "Nieuwe sponsor voor Taekwon-Do Academie Jan Ekema"