GK Tafeltennis even terug in Loppersum

Het grootste tafeltennisevenement van het Noorden gaat vrijdag van start. Dan vinden namelijk de Groninger kampioenschappen tafeltennis in Loppersum plaats. Het driedaagse evenement met bijna 250 deelnemers wordt georganiseerd door tafeltennisvereniging TALO uit Loppersum.

Het evenement komt voor een jaartje terug in Loppersum, omdat de vereniging die het vorig jaar organiseerde dit jaar geen sporthal tot zijn beschikking heeft. Bij TALO kon het wel en daarom kan men het tafeltennisspektakel weer in Noord-Groningen bekijken. Het grote evenement wordt gehouden in de Boshal aan de Bosweg in Loppersum. De Lopster sporthal is dan weer drie dagen lang het tafeltennismekka van de provincie.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 20 januari
19.00 – 23.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Veteranen
19.00 – 23.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis OldStars

Zaterdag 21 januari
09.00 – 18.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen G-Tafeltennis enkel en Unified (spelers met een verstandelijke beperking)
09.00 – 18.00 uur: Open Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Jeugd enkel- en dubbelspel

Zondag 22 januari
09.00 – 18.00 uur: Groninger Kampioenschappen Tafeltennis Senioren enkel- en dubbelspel
(foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "GK Tafeltennis even terug in Loppersum"