Klimaatgroep Stars lijdt nederlaag met perspectief in Hattem

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-1 nederlaag. Ondanks het verlies bij Van Wijnen/Smash ’70  kon de ploeg uit Middelstum terugkijken op een nuttige herstart van de competitie, deze keer zonder de inbreng van buitenlandse spelers.

Jan Tammenga begon met het eerste enkelspel tegen Laurens Tromer. De tweestrijd ging met 3-0 verloren. Vervolgens had Shuohan Men heel wat meer in de melk te brokkelen tegen Martijn de Vries: 3-1. In het derde enkelspel won Colin Rengers met 3-0 van Gerben Last en zo kwam de pauzestand op 2-1 in het voordeel van de ploeg uit Hattem.

Na de onderbreking won Laurens Tromer zijn tweede partij, maar moest hij wel een game afstaan aan Shuohan Men: 3-1. Jan Tammenga en Gerben Last maakten er vervolgens een waar spektakel van, dat met 3-2 door Last werd gewonen. Martijn de Vries rekende vervolgens af met Colin Rengers en bracht de tussenstand op 5-1.

In het dubbelspel kwamen Tromer en De Vries bij de ploeg uit Hattem in actie tegen Shuohan Men en Colin Rengers. Na een voorsprong voor de Middelstummers werd het uiteindelijk 3-1 en eindigde de openingswedstrijd van de voorjaarscompetitie in 6-1.

Teammanager Jan Tammenga was ondanks de nederlaag tevreden met het geboden spel: ‘Zij hebben met Laurens Tromer een tweevoudig Nederlands kampioen in de gelederen en met Martijn de Vries ook iemand met een nationale titel op zak. Ook zijn ze samen al eens Nederlands dubbelkampioen geweest. Wij hebben een goede pot gespeeld en veel weerstand geboden. We zijn klaar voor de volgende uitdaging.’ Die staat voor zondag op het programma. Om twee uur speelt Klimaatgroep Stars dan thuis aan de Coendersweg in Middelstum tegen regerend landskampioen en tevens najaarskampioen De Boer Taverzo.

No Replies to "Klimaatgroep Stars lijdt nederlaag met perspectief in Hattem"