Informatieavond over Damster City Swim

De Damster City Swim staat dit jaar voor zaterdag 17 juni gepland. Ter voorbereiding wordt er een aantal clinics gegeven en voor de twijfelaars heeft men op woensdag 8 maart een informatieavond georganiseerd.

Door de wateren van historisch Appingedam zwemmen tijdens de Damster City Swim. Het kan ook dit jaar weer. Het is mogelijk om in je eigen tempo mee te zwemmen met de recreatieve tocht van 2,8 kilometer of als team deelnemen aan de estafette van 3 keer 950 meter. De gratis clinics, gegeven door Azuro en Swimtech4you, zorgen voor een optimale voorbereiding.

Twijfels over deelname aan de Damster City Swim of vragen over de clinics hoopt men op woensdagavond 8 maart weg te nemen. De bijeenkomst vindt plaats in de Unive-winkel in Appingedam aan de Farmsumerweg 4-6) en begint om 19.30 uur. Tijdens de avond wordt meer verteld over de Damster City Swim, een openwaterzwemcoach vertelt meer over het zwemmen in open water en de clinics. Ook wordt dieper ingegaan op het belang van bewegen, voeding en slaap, waarmee de ideale route richting 17 juni kan worden uitgestippeld. Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Aan het programma heeft de organisatie een 3x 950 meter estafette toegevoegd. Ben je graag sportief met vrienden of collega’s en vinden jullie de gehele afstand te ver? Dan biedt de organisatie middels de estafette de oplossing. Je zwemt alledrie eenderde deel van de volledige route. Kijk voor alle informatie op de website. De inschrijving is geopend per 1 februari. De aanmeldingen stromen weer volop binnen, inmiddels zijn vijftig procent van de startbewijzen voor de recreatieve tocht vergeven. Vanuit alle windstreken van het land en daarbuiten heeft de organisatie al aanmeldingen ontvangen voor dit unieke evenement, de organisatie hoopt dat het maximale aantal snel gehaald zal worden. Aanmelden kan via www.damstercityswim.nl.

No Replies to "Informatieavond over Damster City Swim"