Tafeltennistoernooi Old Timers Club in Appingedam

De Old Timers Club tafeltennis was te gast bij tafeltennisvereniging DTTC’78 in Appingedam. Voor de twaalfde keer kwamen spelers ouder dan veertig jaar uit het hele land naar Appingedam om daar op zondag sportief de degens te kruisen en een gezellige dag met bekenden en sportvrienden te hebben.

Voor aanvang van het toernooi werd bekend gemaakt dat het evenement in de volgende jaren de naam krijgt van de onlangs overleden organisator Ruud Peters. Daarna begonnen de wedstrijden, waarin de deelnemers hun beste beentje voor zetten. Nadat zes speelrondes waren gespeeld werden de prijzen uitgereikt. Aan het einde van de dag maakten alle spelers de afspraak volgend jaar opnieuw naar Appingedam te komen. De uitslagen luiden als volgt:

1e klasse
1. Jeroen van den Berg (Gispen); 2. Jan Holtrop (ZNS); 3. John van Tuyl (Gispen)

2e klasse
1. Ido Doorn (NTTB); 2. Gerrit van Klinken (Olympia Hengelo); 3. Erik Richel (Midstars)

3e klasse
1. Theo Schlijpen (HTTC Houten); 2. Maikel Peters (DTTC’78); 3. Jeanne Terlouw (Gorssel)

4e klasse
1. Anne Dekker (Delta Impuls); 2. Marcel Postma (DTTC’78); 3. Jacob Bos (Doto)

5e klasse
1. Jan Damkat (Vries); 2. Job Uuldriks (Doto); 3. Colin Engberts (Dropshot)

No Replies to "Tafeltennistoernooi Old Timers Club in Appingedam"