Solo’s Voltigevereniging Eemsrakkers in Dronten

Voor de solisten van Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde ztond afgelopen weekeinde de eerste wedstrijd op het programma. Dat bracht de deelnemers naar Dronten. Deze wedstrijd werd georganiseerd in de nieuwe manege van de Flevoruiters.

Voor deze wedstrijd werd de Groninger ruin Meander meegenomen. Onder leiding van longeur en instructeur Silke Spijk kwamen er drie voltigeurs in de ring voor de Eemsrakkers. Alledrie de voltigeurs hebben in de ring keurige verplichte oefeningen en vrije oefeningen (kür) aan de jury laten zien. Dit resulteerde in de volgende uitslagen: Jemelia Maria eindigde op een keurige 9e plaats in een zeer sterk deelnemersveld. Thirza van Langen en Ilona Toxopeus hadden voldoende punten gehaald vorig jaar om een niveau hoger te mogen starten. Ook zij hebben voor de eerste keer in deze klasse goed gepresteerd met respectievelijk een 9e en 10e plaats.

No Replies to "Solo's Voltigevereniging Eemsrakkers in Dronten"