Beschamende vertoning Zeester op bezoek bij OKVC

Zeester is op een hele harde manier onderuit gegaan in de uitwedstrijd tegen OKVC. Het team van trainer Jaap van der Ploeg kreeg met maar liefst 5-1 op de broek van de laagvlieger, waardoor het niet spelende ZEC de lachende derde van het weekend werd.

Het was een ronduit ontluisterende vertoning die de Zoutkampers op de grasmat neerlegden. Het zal nog een heel toer worden voor Zeester om de tweede plaats achter de aanstaande kampioen RZ Baflo vast te houden. Halverwege het duel stond het al 4-0 voor de thuisclub. Er lukte vrijwel niets aan de kant van de mannen uit het vissersdorp. Dat in tegenstelling tot OKVC, die de bezoekers een lesje in effectiviteit voorschotelden. Danny Mollema opende de score en daarna waren het Otis Mos, Pieter Sieperda en Rick Breemhaar die de bezoekers diep in de Groninger klei weg drukten. In de tweede helft had Zeester de wind in de rug, maar dat was dan ook het enige wat meezat. Henri Nienhuis wist nog wel iets terug te doen, maar toen Pieter Sieperda zijn tweede liet noteren was het definitief afgelopen voor Zeester. ‘Het was gewoon één grote teleurstelling. OKVC wilde er een echte strijd van maken en kwam goed uit de startblokken. Ze waren ons op alle fronten de baas. Dit moeten we maar heel snel vergeten. Het is uithuilen geblazen, opnieuw beginnen en hopen dat we komend weekeinde tegen RZ Baflo beter voor de dag komen’, sprak Van der Ploeg na de wedstrijd.

* OKVC – Zeester 5-1 (4-0). Danny Mollema; 1-0; Otis Mos 2-0; Pieter Sieperda 3-0; Rick Breemhaar 4-0; Henri Nienhuis 4-1; Pieter Sieperda 5-1 (foto: Henk Cruiming).

No Replies to "Beschamende vertoning Zeester op bezoek bij OKVC"