Nieuwe scheidsrechters voor DVC en NEC Delfzijl

De voetbalverenigingen DVC Appingedam en NEC Delfzijl zijn samen vijftien verenigingsscheidsrechters rijker geworden. De afgelopen maanden hebben de cursisten vier bijeenkomsten bijgewoond en een aantal stagewedstrijden gefloten. Dit alles onder leiding van KNVB-docent Thom Winkel, die zelf ook op hoog amateurniveau fluit.

Op de laatste avond moest alleen nog even de spelregeltoets met een voldoende worden afgesloten, maar daarna konden de handtekeningen onder de diploma’s worden gezet. Een tekort aan vrijwilligers zijn tegenwoordig een grote zorg voor veel verenigingen. Het is dan ook goed dat clubs als DVC Appingedam en NEC Delfzijl blijven investeren, zoals in dit geval op het gebied van scheidsrechters. ‘Geen gemakkelijke taak, want als scheidsrechter moet je stevig in je schoenen staan en veel, maar ook belangrijke beslissingen durven nemen. Het blijft echter een leuke en belangrijke hobby, want zonder scheidsrechter is er geen voetbal’, aldus Winkel.

Op bovenstaande foto de geslaagden Chris Folkersma, Corena Landstra, Jasper Reimersdahl, Jorrik Lalkens, Jurgen van Heuveln, Karst van der Lei, Kesten Kaasjager, Martijn Oostenbrug, Martijn Stavasius, Omar Chareefah, Raimond Coops, Ruud van Roon, Wesley Gilissen, Wilfred Lalkens en Yannick Maass.

No Replies to "Nieuwe scheidsrechters voor DVC en NEC Delfzijl"