Turnsters VIOS Warffum pakken medailles

De Turnsters van turnselectie VIOS uit Warffum hebben goed gepresteerd bij de tweede voorwedstrijd van het seizoen in Uithuizen. Team niveau 5 bestond uit Linde Kuiper, Kaia Wieringa, Chenoah Ninck Blok en twee turnsters van Sportfit Delfzijl. Het team deed het prima en won het brons. Individueel eindigde Kuiper als tweede, Wieringa als vijfde en Ninck Blok als elfde.

Team supplement F bestond uit Naomi van der Veen, Lobke Kolstein, Marije Tebbens en Sara Malek. Voor de uitslagen tellen steeds de beste drie scores, voor dit team een uitdaging gezien Malek door een blessure maar op twee toestellen in actie kon komen. Het team deed het uitstekend en won het goud. Individueel eindigde Van der Veen als eerste, Kolstein als eerste, Tebbens als tweede en Malek als tiende. Team supplement E bestond uit Jennie van Dijk, Marilynn Raat, Annieka Reker, Yuan Post en Madelief Hendriks. Het vijftal deed het prima en won het brons. Individueel eindigde Van Dijk als eerste, Raat tweede, Reker vierde, Post vijfde en Hendriks als zevende. Van de twintig wedstrijdturnsters van VIOS Warffum hebben zeventien turnsters zich geplaatst voor de finale op 13 mei in Stadskanaal.

No Replies to "Turnsters VIOS Warffum pakken medailles"