Dartteam Earthquake voor tweede keer op rij kampioen

Dartteam Earthquake is kampioen geworden in de tweede divisie A van de Dartsorganisatie Groningen en Drenthe (DOGD). Nadat vorige seizoen al beslag werd gelegd op de titel in de derde divisie is het de darters wederom gelukt om de titel te pakken en zich kampioen van het seizoen 2022/2023 te mogen nomen. Het team dat dit seizoen uitkwam in café op de Hoek en Buurthuis Westerdraai in Appingedam wist concurrent Sneaky Blinders uit Oude Pekela zeven punten voor te blijven door de laatste wedstrijd met 8-1 te winnen.

In de competitie werd een keer een dikke nederlaag geleden maar de overige negentien wedstrijden werden allemaal door Earthquake gewonnen. Ook wist het team dit jaar drie keer met een 9-0 overwinning af te sluiten. Het team bestaande uit Bryan Dijkhuizen, Duurt Dijkman, teamcaptain Paul Nijs, Erik van der Roest, Thomas Schuur en Arent Wolf promoveert door dit resultaat koemdn seizoen naar de eerste divisie. In totaal wist het team dit jaar zeventien keer een 180-score te gooien waarvan Thomas Schuur er met zes het meeste gooide. Ook werden er negen hoge uitgooien genoteerd waarvan Erik van der Roest met 119 de hoogste uitgooi op papier liet zetten. Het team mag 11 juni gaan proberen om het kampioenschap van Groningen te pakken tegen dartclub Met dart en ziel uit Groningen.

No Replies to "Dartteam Earthquake voor tweede keer op rij kampioen"