Vierdeklasser Poolster viert 90-jarig jubileum

Op 1 juli vindt de jaarlijkse clubdag van vierdeklasser Poolster uit Spijk plaats. De vereniging grijpt die dag aan voor een groot feest. De club viert dan namelijk haar 90-jarig bestaan. De hele dag vinden er tal van activiteiten plaats op het sportcomplex. Een en ander wordt afgesloten met een groot feest.

De jubileumcommissie heeft een dag georganiseerd die om half tien uur begint met activiteiten voor de jeugd. Rond de klok van twaalf uur zal de finale van de penaltybokaal plaatsvinden en om kwart voor een worden de activiteiten voor de jeugd afgesloten met het eten van pannenkoeken. De lunch voor de jeugd wordt aangeboden door de club. Tussen een uur en half vijf wordt er een toernooi voor de senioren georganiseerd. Ook oud-leden mogen hieraan meedoen. Zij kunnen zich opgeven via secretaris@vvpoolster.nl

Na het toernooi is er gelegenheid om bij de vereniging een hapje te eten. De Vesting zal met catering aanwezig zijn. Iedereen kan hier gebruik van maken. Het eerste elftal speelt om zeven uur een jubileumwedstrijd tegen spelers die in 2004-2005 deel uit maakten van de eerste selectie van de geelzwarten. De komende weken worden er in het kader van het 90-jarig bestaan loten verkocht. ‘We hopen dat iedereen de club ook steunt. De trekking van de loterij zal na de jubileumwedstrijd plaatsvinden’, vertelt Peter van Kooten namens vv Poolster. Om negen uur ‘s avonds zal de dag met een groot feest worden afgesloten, met onder anderen medewerking van deejay Julian. Iedereen is van harte welkom om het 90-jarig bestaan van de club mee te vieren.

Poolster werd opgericht op 13 juli 1933, maar dat was toen nog onder de naam Noordster. Dit is later veranderd naar Poolster toen de club zich bij de bond aansloot. Er bestond namelijk al een club met de naam Noordster en dus werd er gekozen voor Poolster. De club maakt momenteel mooie ontwikkelingen door en bevindt zich momenteel in een grote verbouwing van het sportcomplex. Ondanks de nieuwbouw wil de vereniging de mijlpaal niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan.

 

 

No Replies to "Vierdeklasser Poolster viert 90-jarig jubileum"