Derde editie LutjeClub Toernooi bij SV Onderdendam

Op het sportpark Harry Visser, de thuisbasis van SV Onderdendam, wordt aanstaande zaterdag voor de derde keer het 7 tegen 7 LutjeClub Toernooi gehouden. In de jaren daarvoor was het altijd het Straatten Toernooi maar het toernooi is die naam al een tijdje ontgroeid. Vandaar dat het nu het LutjeClub Toernooi heet, waarbij meedoen is belangrijker dan winnen.

De opzet van het LutjeClub Toernooi is mensen buiten SV Onderdendam kennis te laten maken met de gezelligheid bij de club uit Onderdendam. Met teams uit omliggende dorpen en de stad Groningen staat er een leuke mix aan mensen op het sportpark die er samen een mooi feestje van maken. Om twaalf uur gaat de bal rollen onder het genot van muziek, zon en een biertje. Rond de klok van vijf uur worden de finales gespeeld. De prijs? Die bestaat uit de Sietse Vening Bokaal.

De club doet in grote lijnen het zelfde als vorig jaar, op een paar dingen na. Men heeft afscheid genomen van de traditie om na het toernooi de barbecue aan te steken. Niet omdat de vereniging er ontevreden over was, maar het werd gewoon te druk. Dit jaar staat er een frietkraam op het sportpark geposteerd. Een verandering is ook een aparte damespoule.

Er wordt ook dit jaar geen entree gevraagd en de prijs van een biertje wordt ook zo laag mogelijk gehouden. Na de wedstrijden staat feestdeejay Danny samen met de heren van Wat Aans klaar om de tent op zijn kop te zetten. Lijkt het je leuk om nog lastminute aan het toernooi mee te doen? SV Onderdendam heeft een paar afmeldingen gehad en dus is er ruimte voor een extra team. Inschrijven kan op de website van de club. Die is onder deze link te vinden.

No Replies to "Derde editie LutjeClub Toernooi bij SV Onderdendam"