Daniël Venhuizen trainer reserves NEC Delfzijl

Vanaf het nieuwe seizoen zal Daniël Venhuizen de scepter zwaaien over de B-selectie van NEC-Delfzijl. Tijdens de gespreken met de Technische Commissie van NEC bleek hij verfrissende ideeën te hebben over het trainerschap bij een voetbalclub. Het trainen van de B-selectie en het begeleiden van het tweede elftal van NEC zullen tot zijn hooftaken gaan behoren. Het samenstellen van de selecties zal in nauw overleg gaan met hoofdtrainer Roy Kamps. 

De in Farmsum woonachtige Venhuizen is een bekende voetbaltrainer in de regio en heeft zijn sporen al verdiend bij Farmsum en Omlandia. Bij eerstgenoemde club was hij drie seizoenen actief. In zijn laatste jaar wist hij met de roodgelen naar de vierde klasse te promoveren. Zijn hoofdtrainerschap werd toen overgenomen door Erwin Buurmeijer en later door Peter Ernst.

In het seizoen 2020/2021 verkaste Venhuizen naar Omlandia om daar samen met Simon Schuil aan een nieuw avontuur te beginnen. Venhuizen stopte op zeker moment bij de Ten Boersters. Hij besloot de voorkeur te geven aan zijn maatschappelijke carrière en de voetballerij even te laten voor wat het was. Nu is hij dus weer terug aan het voetbalfront en bij het net gedegradeerde NEC Delfzijl zijn ze blij met hem. ‘Hij kent de voetbalregio als het binnenste van zijn broekzak. Wij wensen hem veel plezier en succes’, vertelt Harry Koolhof namens de technische commissie van de Delfzijlster club. Op bovenstaande foto het TC-lid Appie Brink en Daniël Venhuizen.

 

No Replies to "Daniël Venhuizen trainer reserves NEC Delfzijl"