Alexis Douin nieuwe aanwinst Klimaatgroep Stars

Klimaatgroep Stars uit Middelstum is verheugd om de nieuwste aanwinst voor het komende seizoen aan te kondigen. De 25-jarige Alexis Douin komt de gelederen van de Noord-Groninger tafeltennisclub versterken. Naast Clement Chobeau is hij de tweede Fransman die de eredivisionist aan nieuwe successen moet helpen. Douin beschouwt zijn gevoel voor humor als beste eigenschap. Zijn opgewekte persoonlijkheid zal volgens teammanager Jan Tammenga bijdragen aan het teamgevoel en een positieve dynamiek binnen de club. ‘Met een buitengewone backhand zal hij een waardevolle speler blijken te zijn.’

De beste prestatie van Douin is zijn overwinning op landgenoot Adrien Mattenet. De zege op deze Franse topspeler getuigt van zijn vaardigheden om het beste uit zichzelf te halen. Voor het komende seizoen heeft de aanwinst  als doel om plezier te hebben, een sterk seizoen te spelen en wil hij Klimaatgroep Stars helpen richting de finale om het Nederlands kampioenschap te komen. Douin kijkt er naar uit om zijn eerste wedstrijden te spelen, de club beter te leren kennen en een sterke band met zijn clubgenoten op te bouwen.

Het aanblijven van drie spelers geeft de continuïteit binnen het team aan. Clement Chobeau, Colin Rengers en Shuohan Men zullen ook in het seizoen 2023-2024 deel uitmaken van het team. Hun ervaring en talent blijven behouden voor het team. Ook teammanager Jan Tammenga blijft een cruciale rol spelen in het creëren van een omgeving waarin de spelers optimaal kunnen presteren. ‘Met de aankondiging van de komst van Alexis Douin willen we ook graag Arthur Bilas bedanken voor zijn bijdrage in de afgelopen seizoenen. Hij gaat ons verlaten, maar zijn inzet en talent zijn van grote toegevoegde waarde geweest. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière’, aldus de clubleiding. Namens iedereen binnen Klimaatgroep Stars maakt men meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsors en volgers een fijne zomer toe te wensen. ‘We hopen dat iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie en zich kan opladen voor het nieuwe seizoen. Samen hopen we de zaal weer vol te krijgen voor onze thuiswedstrijden.’ Het volledige team van Klimaatgroep Stars ziet er voor de najaarscompetitie 2023/2024 als volgt uit: Alexis Douin (Frankrijk), Clement Chobeau (Frankrijk), Colin Rengers, Shuohan Men en teammanager Jan Tammenga.

No Replies to "Alexis Douin nieuwe aanwinst Klimaatgroep Stars"