Elfde editie OTC Veteranentoernooi bij Midstars

In Middelstum staat op de laatste zondag van augustus de elfde editie van het OTC Veteranentoernooi Midstars op het programma. Deelname is mogelijk voor iedereen van veertig jaar of ouder. Het tafeltennistoernooi begint om tien uur en zal rond zes uur afgelopen zijn. Deelname aan het evenement op 27 augustus is niet gratis. Men kan op de dag van het toernooi betalen.

Het zal volgens de organisatie een gezellig toernooi worden, waarbij iedereen volop aan spelen toe komt en niet al na een paar uur is uitgeschakeld. Er is een natuurlijk een kantine aanwezig met verschillende drankjes en snacks. De inschrijving sluit op 20 augustus. Het is verstandig om je tijdig op te geven, want er kunnen maximaal 42 deelnemers worden ingeschreven. De inschrijving gaat via Peter Streurman. Hij is bereikbaar via het mailadres otc-toernooi@midstars.nl of telefonisch via 06-53775212. Het toernooi vindt plaats op de thuisbasis van de club op de Coendersweg 15A in Middelstum. Bij opgave dient men per deelnemer te vermelden of het om een lid of niet-lid van OTC gaat, van welke vereniging men komt en ook wordt er om een contact-emailadres gevraagd.

No Replies to "Elfde editie OTC Veteranentoernooi bij Midstars"