Zeemijlenloop Delfzijl met wedstrijdloop, bedrijvenloop en kidsrun

De elfde editie van de Zeemijlenloop Delfzijl wordt op zondag 29 oktober gelopen. De inschrijving is inmiddels geopend Dit jaar is er weer een echte wedstrijd. Daartoe wordt het parcours van exact vier zeemijlen binnenkort opgemeten door een official van de KNAU.

De route van 7408 meter is hetzelfde gebleven. Die gaat van de start op de atletiekbaan op Sportpark Centrum aan de Burgemeester Boeremalaan via groengebieden, de zee, de haven, het strand en het pittige klimmetje via de nieuwe brug Diekloper naar de finish bij Molen Adam in het centrum van Delfzijl. Bij de voorgaande edities is gebleken dat de nieuwe finishplek met nazit bij de Centrumkerk voor veel extra gezelligheid zorgt. Naast de individuele loop voor wedstrijdatleten en recreanten staan ook de Bedrijvenloop en voor de jongste lopers de Kidsrun op het programma.
De kidsrun start om twaalf uur, de wedstrijd- en bedrijvenloop om twee uur. Voorinschrijven kan tot en met 13 oktober. Inschrijven op de dag zelf is beperkt mogelijk. Voor meer informatie kan men terecht op de site van de Zeemijlenloop. (foto: Bram Noordhuis).

No Replies to "Zeemijlenloop Delfzijl met wedstrijdloop, bedrijvenloop en kidsrun"